مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا
اگر قصد دارید لوبیا را در فر بپزید، واقعاً مفید است که آنها را یک شب قبل از پختن خیس کنید. صبح خود را با لوبیا چیلی پر پروتئین شروع کنید، به سراغ یک بوریتوی پرکننده بروید و روز را با لوبیا چیلی دلچسب به پایان برسانید. «واقعاً، واقعاً خوب و بسیار آسان! به گفته jeighmy، همه آن را دوست داشتند، چیزی که هرگز در این خانواده پنج نفره اتفاق نمی افتد. ما آن را به عنوان سوپ لوبیا خوردیم و همچنین لوبیاها را در تورتیلاهایی که مانند بوریتو با نمک و فلفل پیچیده شده بود، قرار دادیم. به آب نیاز داشتم چون متوجه نشدم در قابلمه باز است تا آب بجوشد….
غذای نونی
همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.
شام چی بپزم
این دستور لوبیا چیتی فوق العاده آسان است و همچنین خوشمزه است. لوبیا کمی تند، معطر و غیر قابل مقاومت خامه ای است. یک بار آن را امتحان کنید و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید. سپس لوبیاهای آبکش شده و حبه آبکش را اضافه کنید و حدود 2 اینچ از بالا با آب بپوشانید، زیرا حبوبات در طول پخت منبسط می شوند.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.
غذای گیاهی
روی آنها را با 4-6 فنجان آب سرد بپوشانید یا حدود 3 اینچ روی آنها پوشانده شود. پیاز خرد شده، سیر خرد شده و برگ بو را اضافه کنید، سپس با روغن زیتون بریزید. هر کفی که تشکیل می شود را از بین ببرید و دور بریزید. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و بدون درپوش به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید و در صورت لزوم بیشتر بپزید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا لوبیاها زیر آب بمانند. روش خیساندن سریع برای تهیه لوبیا چیتی چیست؟ لوبیاهای خشک را آبکش کنید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و کاملا با آب بپوشانید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.
خوراک لوبیا
این غذاهای ساده تقریباً با هر چیزی یا به عنوان یک غذای بشقاب حلبی، به سبک کابوی، با یک تکه نان ذرت خوب است. برای خوشمزه ترین لوبیاها، روی حرارت ملایم بپزید و در حین پختن سطح مایع را فقط 1 اینچ بالاتر از سطح لوبیا نگه دارید. لوبیا و برنج آرام پز – یک غذای جانبی آسان که با یک تخم مرغ همزده و آووکادو روی آن، می تواند به یک شام گیاهی سریع تبدیل شود. من طعم لوبیا را هنگام استفاده از مکعب های استاک و آب به عنوان مایع ترجیح می دهم.
اکنون اکثر لوبیاهای خشک روی بسته بندی برچسب زده می شوند تا قبل از پختن آنها را خیس کنند تا دوباره آب شوند و زمان پخت کاهش یابد. روشهایی برای خیساندن سریع وجود دارد که میتوانید آنها را برای مدت کوتاهی بجوشانید و سپس بگذارید استراحت کنند و روشهایی خیسانده شوند. لوبیا چیتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که 2 تا 3 اینچ آن را بپوشاند. بگذارید لوبیا یک شب خیس بخورد. لوبیا خشک را یک شب خیس کنید. پخت این دستور لوبیا چیتی که با لوبیا چیتی خشک تهیه می شود بسیار آسان است و خوشمزه ترین، خوش طعم ترین و خامه ای ترین لوبیاها را درست می کند.
اینها فقط لوبیا چیتی هستند که شما با الهام از مکزیک درست کرده اید. پیازها را قبل از اضافه کردن تفت داده شده اضافه کنید (البته پیازها را می توان از قبل در مایکروویو پخت). من 20 سال پیش شروع به اضافه کردن پیاز کردم. به هر حال، من می خواهم بدانم چگونه آن را به فلفل قرمز تبدیل کنم؟ میدونی احمقانه است؟ اما تا به حال هرگز به انجام آن فکر نکرده بودم. با عرض پوزش برای طولانی شدن داستان، من فقط شوکه شدم.